Hotel Alimandi > Officiel Hjemmeside - Fire Stjernet Hotel Overnatning i Centrum af Rom

Gratis Wi-Fi
GRATIS WI-FI
Alimandi Hotel Rom
 
Bestil online
divider

Best Rates Guaranteed • Eksklusive tilbud og nyhedsbrev rabatkode • Gratis Internet WI-FII • Morgenmad inkluderet
0
 
THE VATICAN MUSEUMS
Hotel Alimandi Vaticano Rome
Den største samling af antikke skatte i verden er lige uden for døren af Alimandi hotel i værelserne, kapellerne og gallerier i Vatikanets museer.
 
FOR BUSINESS OR LEISURE
Hotel Alimandi Vaticano Rome
Hvis du tror på den filosofi, at 'stil gør forskellen' så er Rom's luksuriøse fire stjernede Alimandi Vaticano Hotel det ideelle hotel for en forretningsrejse eller afslappende rejse i den evige stad.
 
NYHEDSBREV & DISCOUNT CODE
Newsletter & Discount Code Tilmeld dig vores mailingliste for at modtage din Eksklusiv Discount Code Straks!
  
Sociale netværk & WI-FI
Flickr Facebook Youtube Gratis Wi-FI FREE
   
   

WELCOME TO THE ALIMANDI VATICANO ROME

Hotel Alimandi Vaticano’s 21 ensuite soveværelser og 3 luksuriøse suiter er rummelige, lyse og luftige. Kvarteret er eksklusivt og mindre travlt end mange andre dele af byen, men lydisolerede vinduer giver en ekstra bonus! Stilfuldt indrettet i klassisk Liberty stil hele vejen igennem, er værelserne udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, fra fuldt udstyret minibar til den høj hastigheds internetforbindelse.

Byens mest berømte seværdigheder og monumenter såsom Pantheon, Colosseum og Den Spanske Trappe kan let nås med metro fra Cipro-Musei Vaticani station kun 5 minutters gang fra hotellet, eller ved hjælp en af de mange busser, der betjener området.

En kort aftentur vil tage dig til Sankt Peterspladsen med sin filmiske kulisse af den mest berømte kirke i verden, Michelangelos kuppel strålende i den nedgående sol.

Kort

Beliggende i hjertet af Rom, lige uden for Vatikanets mure og med indgang til de fantastiske Vatikan museer, er hotellets fantastiske Liberty indretning kun en del af Alimandi familiens raffinerede stil.

 
Alimandi Hotel Rom
Viale Vaticano 99, 00165 Rom, Italy | Tel. +39 06 39745562 +39 06 39760569 +39 06 39725388 Fax. +39 0694443485 | P.IVA 07562031000
E-mail: alimandivaticano@alimandi.com - alimandivaticano@aol.com

Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af: Fisheyes Ltd
 
Credit Cards Accepted