Hotel Alimandi VATICANO ROME - Official Site - Four Star Hotel Accommodation in the Centre of Rome

Ilmainen Wi-Fi
Ilmainen Wi-Fi
Hotel Alimandi Vaticano Rome
 
VARAA ONLINE
divider

Taatusti edullisin hinta • Exclusive Promotions Ja Uutiskirje Discount Code • Free Internet WI-FI • Aamiainen
0
 
THE VATICAN MUSEUMS
Hotel Alimandi Vaticano Rome
Aivan hotelli Alimandin läheisyydessä, Vatikaanin Museoiden huoneissa, kappeleissa ja gallerioissa, on maailman suurimpia antiikkisia aarrekokoelmia.
 
FOR BUSINESS OR LEISURE
Hotel Alimandi Vaticano Rome
Jos allekirjoitat aatteen 'tyyli tekee eron', on ylellinen neljän tähden hotelli Alimandi Vaticano ideaalinen hotelli työmatkallasi, tai vapaa-ajan viettoon Ikuisessa Kaupungissa.
 
TIEDOTE & ALENNUSKOODI
Newsletter & Discount Code Liity postituslistalle ja saat Exclusive Discount Code heti!
  
Sosiaaliset verkostot ja Wi-Fi
Flickr Facebook Youtube Ilmainen Wi-Fi FREE
   
   

WELCOME TO THE ALIMANDI VATICANO ROME

Hotelli Alimandi Vaticanon 21 kylpyhuoneella varustettua makuuhuonetta ja 3 ylellistä sviittiä ovat tilavia, valoisia ja ilmavia. Naapurusto on hienostunut, eikä niin hurja kuin monissa muissa kaupunginosissa. Tarjoamme äänieristetyt ikkunat bonuksena! Tyylikkäästi klassiseen Liberty-tyyliin sisustetut huoneet on varustettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla hyvin varustetusta mini-baarista nopeaan internet-yhteyteen.

Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Pantheoniin, Colosseumiin ja Espanjalaisille portaille, pääsee helposti metrolla Cipro-Musei Vaticanin asemalta. Asemalle on vain 5 minuutin kävelymatka hotellilta. Voit myös ottaa yhden alueella liikennöivistä monista busseista.

Siellä voit katsella kuinkaMichelangelon kupoli säihkyy laskevan auringon säteissä.

Kartta

Hotelli sijaitsee Rooman sydämessä, aivan Vatikaanin muurien ulkopuolella, ja sen upeiden museoiden sisäänkäynnin edessä. Hotellin hieno Liberty-sisustus on vain yksi piirre Alimandin perheen hienostuneista tyyleistä. Lyhyt iltakävely vie sinut Pietarin kirkon aukiolle, jonka elokuvamaisella taustalla on yksi maailman kuuluisimmista kirkoista.

 
Alimandi Hotel Rome
Viale Vaticano 99, 00165 Roma, Italy | Tel. +39 06 39745562 +39 06 39760569 +39 06 39725388 Fax. +39 0694443485 | P.IVA 07562031000
E-mail: alimandivaticano@alimandi.com - alimandivaticano@aol.com

Sivuston suunnittelu ja ylläpito: Fisheyes Ltd
 
Luottokortteja ei hyväksytä